Boek - Bezielend Coachen; fundamenteel, compleet, toegankelijk - Hoogendijk Coaching en OpleidingHoogendijk Coaching en Opleiding

Boek – Bezielend Coachen; fundamenteel, compleet, toegankelijk

Om de vitaliteit van mens en organisatie te bevorderen, is het nodig om mensen in contact te brengen met hun levensbestemming en hun levensmissie.

Wanneer mensen hun missie gaan volgen, ontstaat er een nieuwe creatieve vitaliteit, waardoor zowel de kwaliteit van leven als van werk enorm toeneemt.

Het boek Bezielend Coachen behandelt alle aspecten die een professionele coach anno nu moet kennen en beheersen.

 24,99 incl. BTW

Beschrijving

Het boek Bezielend Coachen bevat een schat aan effectieve methodieken, coachopdrachten en coachvragen. Bezielend Coachen is professioneel inzetbaar voor zowel de beginnende als de gevorderde coaches, in hun dagelijkse coachpraktijk.

Het is geen doorsnee vakboek; niet droog, maar toegankelijk en inspirerend. Het is methodisch helder zonder in te boeten aan sprankeling. Het is een vakboek voor coaches die gaan voor bezieling en vitaliteit. Gedurende de afgelopen 12 jaar werd de voorganger van dit vakboek in steeds meer coachopleidingen gebruikt, en heeft daardoor 14 herdrukken gekend.