Workshop coachen met de Bezielingsplaten - Hoogendijk Coaching en OpleidingHoogendijk Coaching en Opleiding

Workshop coachen met de Bezielingsplaten

Coachen op de Bezielingsplaten is niet alleen een creatief en liefdevol spelen met het leven, het is ook een ruimtelijk-energetische manier van werken met deze platen. Er ontstaat een energie, waarin de mens zichzelf in een ontwikkelingsproces plaatst.

Er zijn veel toepassingsmogelijkheden, waaronder:
•persoonlijk onderzoek
•transformatieproces
•teamcoaching
•kennisoverdracht

Hoe kunnen coachsessies zoal verlopen, wanneer de Bezielingsplaten worden gebruikt? Verschillende voorbeeldsessies zullen worden gehouden en verschillende coachstrategieën komen aan de orde.

De Bezielingsplaten zijn tegenwoordig in twee formaten. De grote platen zijn circa 30 cm en worden gebruikt om daarover te lopen, te staan, te zitten, etc., al naar gelang het proces van de cliënt verloopt. Het is een ruimtelijk-energetische werkvorm, waarbij de cliënt zijn eigen innerlijke hindernissen transformeert op zowel lichamelijk, mentaal, emotioneel als energetisch niveau.

De kleine platen hebben hetzelfde formaat als bierviltjes en kunnen worden gebruikt voor het werken op een gesprekstafel. Ook deze kleine vorm kan heel doelmatig werken. Handig ook voor de coach, die niet voldoende ruimte heeft voor het ruimtelijk werken met de grote platen. Handig ook om mee te nemen in het zilveren opbergdoosje.

Voor wie is deze workshop bedoeld?

De workshop is vooral bedoeld voor coaches, trainers en andere mensbegeleiders. Marijke Brandt schrijft: Ik heb intens genoten van je kennis, die je zo gul deelt, en van je authenticiteit. Heerlijk om zo met alles erop en eraan jezelf te kunnen zijn!’

Het volgen van een workshop kost € 97,50 (BTW-vrij in verband met het nascholingskarakter). Het maximaal aantal deelnemers is 6. De workshops vinden plaats ’s middags van 14.00 – 17.00 uur en worden gehouden in de praktijkruimte aan de Kortenburglaan 2 M in Doorn.

Meedoen? Schrijf je in via de webshop.

Adriaan Hoogendijk Coaching