Dag van de Intuïtie - Hoogendijk Coaching en OpleidingHoogendijk Coaching en Opleiding

Dag van de Intuïtie

Dag van de Intuïtie

Intuïtie maakt mensen veel krachtiger, steviger, speelser en kleurrijker. Precies wat nodig is om je tot grote hoogte te ontwikkelen als coach. Daarom heb ik besloten om daar een hele dag van te maken.

Een dag van ontdekking van de bron van je intuïtie en een dag van beleving van resultaten van je intuïtie. Het is een emancipatieslag, die we kunnen maken na eeuwen van onderdrukking van de ongelooflijke rijkdom van onze intuïtie.

Op een vrijdag in januari van ieder jaar (zie agenda) is er een Dag van de Intuïtie van Hoogendijk Coaching en Opleiding.
Van 10.00 tot 17.00 uur, in het conferentieoord Samaya in Werkhoven.

Op zoek naar de magiër, de sjamaan, de genezer of de oude wijze in jezelf

De meeste coaches kennen het wel. Die heel bijzondere momenten waarop er iets belangrijks gebeurt in het proces van de cliënt, maar die zo lastig te benoemen zijn. Ze ontstaan toch door de bijzondere wisselwerking die je met je cliënt bent aangegaan.
Tijdens de Dag van de Intuïtie gaan we op zoek naar de magiër, de sjamaan, de ‘genezer’ of de oude wijze in jezelf. Die een bijzondere en waardevolle helper is in het werk als coach, als mensbegeleider of als leider? Wat is het voor talent, die ‘innerlijke genezer of magiër’ in jezelf? Met welke bijzondere kwaliteiten?

We werken vooral in wisselende tweetallen met verschillende vormen van inquiries (vraagstructuren) en intuïtieve werkvormen. Waarbij steeds nieuwe antwoorden op buiten-mentale wijze ontstaan. Het gaat bij de magie immers vaak om gebruikmaking van de wijsheid van het lichaam of van wat we zouden kunnen noemen ‘oude wijsheid’.

Resultaat van deze dag

De Dag van de Intuïtie is bedoeld voor iedereen (coaches, managers en anderen) die denkt dat er misschien een ‘magiër’, ‘genezer’ of ‘oude wijze’ in hem of haar schuilt. Aan het eind van de dag heb je aanzienlijk meer informatie over je innerlijke genezer of magiër, over je bijzondere en oude zielskwaliteiten, die ook in je werk zo wonderlijk en effectief kunnen uitwerken.

Aanmelden voor de Dag van de Intuïtie?

Klik hier om je aan te melden voor de Dag van de Intuïtie

Adriaan Hoogendijk Coaching