Loopbaancoaching - Hoogendijk Coaching en OpleidingHoogendijk Coaching en Opleiding

Loopbaancoaching

Loopbaancoaching is voor Adriaan Hoogendijk ook een kwestie van bezielingscoaching. Hij probeert ook te luisteren naar wat iemands ziel te zeggen heeft over de ontwikkelingsrichting qua leven en werk, over iemands missie en in dit leven meegebrachte talenten. Er moet vaak meer helderheid komen op het meest vitaliserende loopbaanperspectief. Pas dan kunnen we verder in de planning van de volgende te ondernemen stappen.

Wanneer je werkt in het kader van je levensmissie, heb je plezier in je werk, raak je er vanzelf gevitaliseerd en geïnspireerd door. Dan ervaar je je leven als zinvol en vreugdevol. Dan is werk geen opgave meer, maar een bron van kracht en creativiteit.

Bezieling in mens en organisatie

Wij willen ons steentje bijdragen aan een wereld waarin werk wordt opgevat als een kans om je eigen individuele levenswerk vorm te geven. Wat een zinvolle bijdrage vormt ten aan­zien van het welzijn van het geheel.

Organisaties ontlenen hun bestaansrecht aan hun bijdrage aan de samenleving. Een organisatie bestaat uit een verzameling van mensen, die hopelijk doen wat ze echt willen en waar hun fascinaties liggen. Wanneer dat niet meer het geval is, ligt er de verantwoordelijkheid om persoonlijk een nieuwe uitdaging aan te gaan. Mensen zijn verantwoordelijk voor hun eigen ontwikkeling. En dat ze op de juiste persoonlijke koers liggen, doordat ze de stem van hun ziel kunnen horen en ter harte nemen. Zo ontstaat er bezieling in mens en organisatie.

Andere coachgebieden

Executive-coaching Relatiecoaching Ondernemerscoaching Lezingen enzo Supervisie Jongerencoaching Seniorencoaching

Enkele reacties van cliënten