Inspiratiesessie - Hoogendijk Coaching en OpleidingHoogendijk Coaching en Opleiding

Adriaan over het leven ...

'Laten we er voor gaan om voluit te leven!'

Inspiratiesessie

Een inspiratiesessie met Adriaan Hoogendijk, een sessie om nooit meer te vergeten, is een eenmalig gesprek van 2 uur, wat een bijdrage levert aan de aanwezige levenskunst en de mogelijkheid van levensgeluk.
In dit gesprek komen de volgende onderwerpen aan de orde:

de kinderfoto’s – de elementenvierhoek – de enneagrammatische handtekening – de vitaliteitscheck

Aan de hand van de meegebrachte kinderfoto’s en uitslagen van (van tevoren verstrekte) opdrachten worden verschillende aspecten belicht, waardoor nieuwe kwaliteiten, essentiële en actuele uitdagingen en perspectieven duidelijk gaan worden.

Nieuw is de volstrekt onverwachte manier van omgaan met het enneagram. Er wordt gekeken naar ‘overlevingsstrategieën’, maar vooral naar de in het leven (nog te) weinig toegelaten, maar noodzakelijke ‘grondhoudingen’. Omdat ‘toelaten’ effectiever is dan ‘loslaten’ leiden juist de laatste tot interessante uitdagingen. Immers, dat wat aandacht krijgt, groeit! Verrassenderwijs blijken we dan consistente en interessante verbanden te kunnen leggen met de elementenvierhoek.

Het kan zijn, dat je daar voorlopig weer mee verder kunt, maar het kan ook zijn, dat het zinvol is om een koersonderzoek te volgen om je levensmissie, oftewel je meest vitaliserende loopbaanperspectief in beeld te krijgen, of je levensleerproces op het gebied van relaties verder te verdiepen.

Deze inspiratiesessie kun je opnemen op je smartphone, om die zo nu en dan nog eens af te luisteren.
De kosten van deze sessie zijn € 300,00, excl. 21 % BTW. Om 30 jaar coach zijn te vieren maken we daar in 2017 € 250,00, excl. 21 % BTW van.

Wanneer je een afspraak maakt krijg je ook de betreffende opdrachten doorgemaild. Het wordt op prijs gesteld wanneer je vóór de sessie je CV hebt doorgemaild naar adriaan@hoogendijkcoaching.nl.

 

Adriaan Hoogendijk Coaching